BEDANKT!

WE SPREKEN JE SNEL

Wij hebben je gegevens ontvangen en nemen snel contact met je op!
Je kunt hieronder alvast onze laatste cases bekijken.

Om Nederlandse jongeren te stimuleren meer te lezen, bouwden wij voor Lequ een nieuw platform voor leerlingen en leerkrachten. Benieuwd hoe wij dit hebben gedaan?

Lees meer

KPMG Sofy Suite is een digitaal platform met diverse producten, die organisaties ondersteunen bij systeem- en proces transformaties en risicobeheersing. Wij bouwden en optimaliseren hun nieuwe website.

Lees meer

Stichting Innovatie Economie-Onderwijs (SIEO) streeft naar het verbeteren van het economieonderwijs. De essentie van economie gaat volgens SIEO niet alleen over geld, maar over relaties, samenwerken en wederzijds belang.

Lees meer

De vakbladen HJK en JSW zijn een begrip voor leerkrachten in het basisonderwijs en bieden al ruim 45 jaar actuele en betrouwbare vakinformatie over ontwikkeling, opvoeding en onderwijs aan jonge kinderen.

Lees meer

MuseumGoed richt zich op het delen en hergebruiken van gebruikte museumartikelen. Wij ontwikkelden een nieuw platform.

Lees meer

Bundles biedt de beste spullen aan als een service en draagt zo zijn steen bij aan de circulaire economie. Wij helpen Bundles met de continue verbetering van de website.

Lees meer

Stein brengt ontwikkelaars, overheden en creatieve geesten samen om waarde te creëren op plekken waar deze eerst nog niet was. Lees meer over de nieuwe website die wij voor hen ontwikkelden.

Lees meer

Architectenbureau MONK bouwt ecosystemen die zich continu kunnen aanpassen. Wij bouwden voor hen een moderne, snelle en minimalistiche website.

Lees meer

Design agency ttwwoo creëert communicatie-middelen die je emotioneel raken. Daarbij hoort een strakke website als belangrijk uithangbord.

Lees meer

Platform voor het creëren van relevante werkervaring voor tandheelkunde studenten en het opvullen van werknemersverzuim bij tandartspraktijken.

Lees meer