Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer omdat deze browser niet meer ondersteund wordt. Wij raden aan om over te stappen op Microsoft Edge.

Avocado Media logo
Avocado Media logo

Digitale oplossingen die verbinden

Branding

Jouw branding leggen wij vast in een huisstijl of brandbook. Zo spreek jij jouw doelgroep perfect aan.

Plan een kennismaking

Een nieuw product in de markt zetten begint met een scherpe profilering en pakkende huisstijl. Wij helpen met de branding om jouw doelgroep zo goed mogelijk aan te spreken.

Branding workshops

Door het organiseren van workshops leren wij jouw doelgroep goed kennen. Waar bevindt de doelgroep zich? Wat drijft hen? Wat zijn de vraagstukken waar zij mee zitten? Door het beantwoorden van deze vragen hebben wij aan het eind van de workshops genoeg informatie om aan de slag te gaan met de uitwerking van jouw branding.

Huisstijl/brandbook ontwikkelen

De uitwerking van de branding van jouw bedrijf wordt vastgelegd in een brandbook. Door de ontwikkeling van een passende huisstijl kun jij op de juiste manier communiceren met jouw doelgroep. Zo stellen wij richtlijnen op voor het gebruik van de huisstijl in de verschillende digitale uitingen.

Design system

De uitkomsten van de concept workshop staan aan de basis voor de branding van jouw digitale product. Wij leggen de identiteit van jouw webapplicatie vast in een ‘design system’. Een design system geeft onze designers houvast om alle visuele uitingen goed onderbouwd te kunnen ontwerpen. Cruciaal dus voor een continue doorontwikkeling. Onderwerpen die in een design system worden meegenomen zijn onder andere kleurgebruik, iconen, typografie en richtlijnen voor het gebruik hiervan.

Lees meer over design systems.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen ?

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Plan een kennismaking
PLYGRND.city
Online impact voor een betere buurt
KPMG Sofy Suite
Hoogstaande website met de nieuwste technieken
Lequ
Leesbevordering voor jongeren in het basisonderwijs

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter
020 737 12 65
Wij zijn bereikbaar

020 737 12 65

info@avocado-media.nl

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Plan een kennismakingsgesprek

2016 - 2022 | Avocado Media

Scroll down

Back to top