Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer omdat deze browser niet meer ondersteund wordt. Wij raden aan om over te stappen op Microsoft Edge.

Avocado Media logo
Avocado Media logo

Digitale oplossingen die verbinden

  1. Cases
  2. Energiebox

Webapplicatie voor energiebewust wonen in heel Nederland

Energiebox streeft naar energiezuinig wonen in heel Nederland. Om gemeenten, inwoners en huiseigenaren bewuster te maken van hun energiegebruik, werken wij aan de continue doorontwikkeling van de Energiebox applicatie.

Energiebox platform door Avocado Media
Hoe optimaliseren wij de Energiebox applicatie om meer adviezen te kunnen geven en zo veel mogelijk inwoners energiezuinig te laten wonen?

Sinds 2014 wordt de Energiebox aangeboden om zoveel mogelijk mensen energiezuiniger te laten wonen. Naast de box met energiebesparende producten, wordt er ook persoonlijk advies gegeven. Op basis van de woonsituatie krijgen inwoners van aangesloten gemeenten handige en behapbare tips om te besparen op de energierekening. Goed voor het milieu én de portemonnee.

Voorafgaand aan de overname van het beheer van Energiebox hebben wij de doelstellingen in kaart gebracht. Na een technische analyse van de applicatie, zijn wij vervolgens gestart met de continue doorontwikkeling. Aan de applicatie is een groot aantal coaches aangesloten, ieder verantwoordelijk voor een eigen gemeente. Zij plannen afspraken in en beheren hun agenda. Door het opstellen van rapporten in de applicatie worden persoonlijke adviezen gegeven aan de inwoners.

DIENSTEN
PRODUCTEN
Energiebox applicatie technische ontwikkeling
Energiebox tool voor energiebewust wonen

Over Energiebox

Klaar voor de toekomst
TECHNIEK

Laravel backend

Vue.js frontend

ALGEMEEN

Start project: 2021

0

Bewoners kregen persoonlijk advies

0

Totale besparing in € per jaar

Energiebox tool voor energiebewust wonen
"De samenwerking met Avocado Media is erg prettig; technisch inhoudelijk en communicatief zijn ze zeer sterk, en ze denken daarbij goed mee met de ontwikkeling van ons project. We zijn zeer tevreden en hopen nog lange tijd samen te werken."

Bas Bunnik - Projectleider Energiebox

Neem contact op
Duurzaamheid Energiebox online platform
Energiebox logo

"Door de Laravel back-end en de Vue.js front-end, staat er een sterke basis voor een applicatie die klaar is voor te toekomst."

Sem Ammerlaan
Lead developer en partner
Duurzaamheid Energiebox online platform
SCROLL VERDER

SCROLL VERDER

Next case

KPMG Sofy Suite

Hoogstaande website met de nieuwste technieken voor KPMG

Scroll down

Back to top