PREVENTIE EN KLACHTENOPVANG

Erisietsmisgegaan.nl

Klachtenopvang Erisietsmisgegaan.nl buigt onvrede om naar herstel van vertrouwen.

“Hoe triggeren wij zorgverleners en cliënten om zich online aan te sluiten bij de klachtenregeling van Erisietsmisgegaan.nl?”

Home > Cases > Erisietsmisgegaan.nl

UITDAGING

Erisietsmisgegaan.nl heeft als missie het voorkomen van klachten en kosten voor zowel professionals als zorgverleners. Erisietsmisgegaan.nl opereert volledig digitaal en middels de klachtenregeling wordt de cliënt begeleid naar een passende oplossing.

Via een online platform biedt Erisietsmisgegaan.nl een plek waar cliënten en patiënten in een veilige omgeving hun onvrede kunnen uiten en kunnen meedenken in het vinden van oplossingen. Het doel is om een zo groot mogelijk bestand van zorgverleners aan te sluiten bij de klachtenregeling, zodat er per cliënt een passende oplossing gevonden kan worden. Voor de ontwikkeling van de website hebben wij nagedacht hoe wij beide doelgroepen kunnen aanspreken en hen te laten aansluiten bij de klachtenregeling van Erisietsmisgegaan.nl.

Producten

Website
Logo en huisstijl
Hosting

Tools

WordPress

Bouwjaar

2018
2 sprints

OPLOSSING

Na de ontwikkeling van de eerste versie van de website van Erisietsmisgegaan.nl in 2016, hebben we gewerkt aan een compleet nieuwe online uitstraling. Voor de zorgverlener is de drempel om zich aan te melden verlaagd door het maken van verschillende call-to-actions over de gehele website. Na het aanmelden wordt de zorgverlener opgenomen in de database van Erisietsmisgegaan.nl. Aan deze database hebben we een teller gekoppeld die aangeeft hoeveel zorgverleners er zijn aangesloten.

De cliënt heeft de mogelijkheid om te zoeken naar de aangesloten zorgverleners en kan zich vervolgens gemakkelijk aanmelden via de website.

PROJECT WERKWIJZE

De ontwikkeling van de nieuwe website is gerealiseerd in twee sprints. De eerste sprint stond in het teken van het uitwerken van het concept en het maken van het visuele design. Vervolgens is de website in de tweede sprint gerealiseerd.

MEER CASES