“Hoe koppelen wij tandheelkunde studenten aan tandartspraktijken, waardoor zij relevante werkervaring opdoen en het werknemersverzuim opvullen?”

De

Uitdaging

Wanneer een tandartspraktijk te maken heeft met het wegvallen van tandartsassistenten, betekent dit dat een groot deel van de afspraken moet worden afgezegd, waardoor er veel inkomsten worden misgelopen. Het wegvallen gebeurt vaak op het laatste moment, waardoor er geen tijd is om vervanging te zoeken.

Daarnaast was het lastig om een bestand aan tijdelijk personeel op te bouwen, die in zulke gevallen opgeroepen zouden kunnen worden. Het idee om tandheelkunde studenten hieraan te koppelen, is hieruit ontstaan.

PROJECT

WERKWIJZE

Het project hebben wij opgedeeld in vier sprints van ieder twee weken, waarin wij aan het eind van iedere sprint werkende functionaliteiten hebben opgeleverd, die vervolgens direct zijn getest door onze opdrachtgever, zoals:

• Registratie op het platform, inclusief 2 factor authentication,
• Het aanmaken van een profiel, het toevoegen van een nieuw
opdracht, het invoeren en goedkeuren van de gewerkte uren,
• Het reageren op opdrachten en het goed- of afkeuren hiervan,
• Factuur opstellen en de ontwikkeling van de statische pagina’s.

Het platform is volledig gebouwd in JavaScript (Node.js en React). Hierin hebben wij een koppeling gemaakt met WordPress, zodat onze opdrachtgever eenvoudig teksten en afbeeldingen kan toevoegen en/of wijzigen.

“Avocado Media is een dynamisch en flexibel bedrijf. Ze denken mee, innoveren en de medewerkers komen de gemaakte afspraken altijd na.”

Bekijk platform