Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer omdat deze browser niet meer ondersteund wordt. Wij raden aan om over te stappen op Microsoft Edge.

Digitale oplossingen die verbinden

  1. Cases
  2. Foolab

Platform voor medisch personeel in de zorg

Voor Foolab ontwikkelden wij een platform gericht op het creëren van relevante werkervaring voor tandheelkunde studenten en het opvullen van werknemersverzuim bij tandartspraktijken.

“Hoe koppelen wij tandheelkunde studenten aan tandartspraktijken, waardoor zij relevante werkervaring opdoen en het werknemersverzuim opvullen?”

Wanneer een tandartspraktijk te maken heeft met het wegvallen van tandartsassistenten, betekent dit dat een groot deel van de afspraken moet worden afgezegd, waardoor er veel inkomsten worden misgelopen. Het wegvallen gebeurt vaak op het laatste moment, waardoor er geen tijd is om vervanging te zoeken.

Daarnaast was het lastig om een database aan tijdelijk personeel op te bouwen, die in zulke gevallen opgeroepen zouden kunnen worden. Het idee om tandheelkunde studenten hieraan te koppelen, is hieruit ontstaan.

Bekijk het resultaat
DIENSTEN
PRODUCTEN

Over Foolab

De ontwikkeling van de MVP
TECHNIEK

React

Node.js

WordPress CMS

ALGEMEEN

Oplevering 2017

0

Sprints

0

Regels code

"Avocado Media is een dynamisch en flexibel bedrijf. Ze denken mee, innoveren en komen de gemaakte afspraken altijd na."

Rheza, founder Foolab

Neem contact op
"Door met een MVP te lanceren hebben we in een vroeg stadium een pilot kunnen draaien en feedback opgehaald."
Menno van Elsas
Projectmanager en partner
SCROLL VERDER

SCROLL VERDER

Next case

PLYGRND.city

Scroll down
Back to top