Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer omdat deze browser niet meer ondersteund wordt. Wij raden aan om over te stappen op Microsoft Edge.

Digitale oplossingen die verbinden

  1. Cases
  2. Lequ

Leesbevordering voor jongeren in het basisonderwijs

Nederlandse jongeren lezen minder vaak en met minder plezier. Lequ helpt hen bij de ontdekkingstocht naar hun favoriete leessmaak. Middels een online platform en een tijdschrift biedt Lequ de leukste leestips, strips en boeken die je doen voelen als een kind in een boekwinkel.

Platform Lequ voor leesplezier in onderwijs door Avocado Media
“Hoe kan een nieuw online platform bijdragen aan het leesplezier van de jongste generatie?”

Met de lancering van een gloednieuw tijdschrift vol leestips en inspiratie helpt Lequ basisschoolleerlingen op weg naar het vinden van boeken die bij hen passen. Naast een leerlingen tijdschrift is er tevens een leraren exemplaar met meer diepgang over de suggesties en inspiratie voor in de klas, zodat ook zij gerichte suggesties kunnen doen.
Hoe bundelen wij de inspiratie uit het tijdschrift in een online omgeving? Hoe zorgen wij dat een nieuw online platform bijdraagt aan het leesplezier van de jongste generatie?

Bekijk het resultaat
DIENSTEN
PRODUCTEN

Over Lequ

Wat maakt dit project speciaal?
TECHNIEK

Laravel
Vue.js
Twill CMS

ALGEMEEN

Oplevering 2020

0

Sprints

0

Regels code (and counting)

"Wij werken nu al enige tijd samen met Avocado Media en het is een prettige samenwerking. Omdat de lijntjes kort zijn kom je tot een goed resultaat en worden de aanpassingen snel doorgevoerd. Ook denken ze goed mee en komen ze met slimme oplossingen."

Daphne van Vliet - Marketingcommunicatie Specialist ThiemeMeulenhoff

Neem contact op
“Door koppeling van het snelle en gebruiksvriendelijke CMS Twill, kan de redactie eenvoudig nieuwe artikelen en boeken plaatsen.”
Menno van Elsas
Projectmanager en partner
SCROLL VERDER

SCROLL VERDER

Next case

MuseumGoed

Scroll down
Back to top