WEBSITE VOOR NOTARISKANTOOR

VAN EE & DE JONGE

Voor full-service notariskantoor Van Ee & De Jonge ontwikkelden wij een website gericht op, naast de gebruikelijke notariële diensten, het aanbieden van verschillende online diensten.

“Hoe kunnen de bezoekers van uwnotaris.nl door middel van een vernieuwd design zo efficiënt mogelijk een online dienst afsluiten?”

Home > Cases > Uw Notaris

UITDAGING

Uw Notaris (Van Ee & De Jonge) is een full-service notariskantoor uit Utrecht dat zich naast de gebruikelijke notariële diensten richt op het aanbieden van verschillende online diensten.. De online uitstraling van het kantoor was verouderd en matchte niet meer bij wat zij wilden uitstralen, waardoor zij op zoek gingen naar een partij om een nieuwe website op te zetten waarin de focus werd verlegd van de traditionele diensten naar de nieuwe online diensten. Onze uitdaging zat hem in de transitie van de focus van deze diensten.

Producten

Website
Hosting en onderhoud 

Tools

WordPress 

Bouwjaar

2018
3 sprints 

OPLOSSING

Door middel van vragenlijsten kunnen de bezoekers alle benodigde informatie opgeven om zo online verschillende notariële diensten te kunnen afsluiten. De online diensten hebben we gebouwd op basis van conditionele velden; hierin zijn de gestelde vragen afhankelijk van het antwoord van de vorige vraag. Daarbij hebben de volgende punten centraal gestaan bij het design van de website:

  • Ruimtelijk
  • Postief
  • Duidelijk

De online vragenlijsten zijn vervolgens gekoppeld aan een betalingssysteem, zodat de bezoeker enkel nog voor ondertekening hoeft langs te komen op het kantoor.

PROJECT WERKWIJZE

Voor de ontwikkeling van de nieuwe website hebben wij na de wireframes het design opgeleverd. Om tot het design te komen hebben we een scrumsessie georganiseerd waarin we gezamenlijk meteen aan de slag zijn gegaan met de ‘flow’ van de online diensten, waar de grove opzet voor de online diensten uit is gekomen. Door het maken van persona’s hebben we een goed beeld gekregen van de beoogde doelgroep en hier zijn de verschillende soorten diensten vervolgens op aangepast.

MEER CASES