ONZE

CULTUUR

Duidelijk, laagdrempelig, enthousiast en snel schakelend; deze kernwaarden bepalen onze cultuur, zorgen voor fantastische producten én een prettige samenwerking.

ONZE

VISIE

Bij Avocado Media streven wij naar het bedenken- en realiseren van oplossingen voor alle mogelijke digitale vraagstukken die voor iedereen te begrijpen zijn.

OPLOSSINGSGERICHT

Bij de concept- en designfase werken wij vanuit een centraal vraagstuk. Dit zorgt ervoor dat wij oplossingsgerichte websites en platforms bedenken, ontwerpen en ontwikkelen. Producten die verlichten en ontzorgen.

LANGE TERMIJN

We werken graag aan projecten die in beweging zijn. Door het werken aan lange termijn projecten, leren wij onze klant goed kennen. We werken volgens de scrum methodiek, waarin wij werken in sprints van twee weken.

WERKPROCES

Wij streven naar duidelijke afspraken, snelle en transparante communicatie en een hoge betrokkenheid. Dit zorgt ervoor dat we met veel enthousiasme en bereidheid aan ieder project werken, wat je terugziet in het eindresultaat.

MEET THE AVOCADO

TEAM

Het Avocado Media-team bestaat uit jonge en gemotiveerde professionals. We werken hecht samen aan onze projecten en communiceren snel en duidelijk.

SEM AMMERLAAN

Eigenaar & lead developer

sem@avocado-media.nl

ROY CSUKA

Junior front-end developer

roy@avocado-media.nl

WICKY ASWAL

Front-end developer

wicky@avocado-media.nl

MENNO VAN ELSAS

Eigenaar & projectmanager

menno@avocado-media.nl

MARVIN ZUIDERHOEK

Eigenaar & designer

marvin@avocado-media.nl

ONZE

HOOGTEPUNTEN

We zijn een jong bedrijf met grote ambities. We delen graag enkele hoogtepunten uit ons bestaan.

Juni

2019

Onze nieuwe collega Wicky heeft niet alleen zijn development skills meegenomen, maar draagt ook zijn muzikale steentje bij op kantoor. Welcome to the team!

Mei

2019

Van 6G naar 6B! Binnen ons kantoorpand verhuizen wij naar een nieuwe kantoorruimte. Een mooie plek om te werken aan mooie projecten!

April

2019

Na een mooie en leerzame stage sluit Roy zich als part timer aan bij Avocado Media als front-end developer. Welkom bij het development team!

Februari

2019

Front-end developer Wiebe begint aan zijn stage bij Avocado Media. De komende maanden werkt hij mee aan verschillende toffe projecten. Welkom!

September

2018

Een nieuwe stap; van ons kantoor in Amsterdam Zuidoost verhuizen wij met z’n vieren naar de Panamapaar in de Indische Buurt in Amsterdam. Een mooie stap!

Augustus

2018

Avocado Media wordt officieel erkend als leerbedrijf door het SBB. Kort daarna versterkt Julio als stagiair back-end development het Avocado Media team.

Juli

2018

Meet Taco! (@thepug_taco) Deze knappe mopshond komt het Avocado Media team drie dagen in de week versterken. Je kan al zijn avonturen volgen op Instagram.

Juli

2017

Naast Marvin en Menno, sluit Sem zich als partner en lead developer aan bij Avocado Media. Dit betekent meer ervaring en ruimte voor mooie projecten!

April

2017

Namens de Hogeschool van Amsterdam ontvangen wij de ‘Kip met gouden eieren-award’, een halfjaarlijkse prijs die wordt uitgereikt aan succesvolle ondernemingen.

Februari

2016

Avocado Media wordt opgericht! Met een focus op webdesign en development worden de eerste klanten geholpen en werken we aan onze groei.


BEKIJK ONZE

CASES

BEKIJK ONZE

PRODUCTEN