ONZE

CULTUUR

Duidelijk, laagdrempelig, enthousiast en snel schakelend; deze kernwaarden bepalen onze cultuur, zorgen voor fantastische producten én een prettige samenwerking.

ONZE

VISIE

Bij Avocado Media streven wij naar het bedenken- en realiseren van oplossingen voor alle mogelijke digitale vraagstukken die voor iedereen te begrijpen zijn.

OPLOSSINGSGERICHT

Bij de concept- en designfase werken wij vanuit een centraal vraagstuk. Dit zorgt ervoor dat wij oplossingsgerichte websites en platforms bedenken, ontwerpen en ontwikkelen. Producten die verlichten en ontzorgen.

LANGE TERMIJN

We werken graag aan projecten die in beweging zijn. Door het werken aan lange termijn projecten, leren wij onze klant goed kennen. We werken volgens de scrum methodiek, waarin wij werken in sprints van twee weken.

WERKPROCES

Wij streven naar duidelijke afspraken, snelle en transparante communicatie en een hoge betrokkenheid. Dit zorgt ervoor dat we met veel enthousiasme en bereidheid aan ieder project werken, wat je terugziet in het eindresultaat.

MEET THE AVOCADO

TEAM

Het Avocado Media-team bestaat uit jonge en gemotiveerde professionals. We werken hecht samen aan onze projecten en communiceren snel en duidelijk.

MENNO VAN ELSAS

Eigenaar & projectmanager

menno@avocado-media.nl

SEM AMMERLAAN

Eigenaar & full-stack developer

sem@avocado-media.nl

MARVIN ZUIDERHOEK

Eigenaar & designer

marvin@avocado-media.nl

WICKY ASWAL

Front-end developer

wicky@avocado-media.nl

ROY CSUKA

Stagiair front-end developer

roy@avocado-media.nl

ONZE

HOOGTEPUNTEN

We zijn een jong bedrijf met grote ambities. We delen graag enkele hoogtepunten uit ons bestaan.

Februari

2016

Avocado Media wordt opgericht! Met een focus op webdesign en development worden de eerste klanten geholpen en werken we aan onze groei.

April

2017

Namens de Hogeschool van Amsterdam ontvangen wij de ‘Kip met gouden eieren-award’, een halfjaarlijkse prijs die wordt uitgereikt aan succesvolle ondernemingen.

Juli

2017

Naast Marvin en Menno, wordt het Avocado team versterkt met Sem, onze immer gedreven developer. Dit betekent meer ruimte voor mooie projecten!

September

2017

In september trekken wij in onze eerste kantoor in Amsterdam Zuidoost. Een mooie ruimte waarin wij werken aan vele gave projecten en onze groei.

Juli

2018

Meet Taco! (@thepug_taco) Deze knappe mopshond komt het Avocado Media team drie dagen in de week versterken. Je kan al zijn avonturen volgen op Instagram.

Augustus

2018

Avocado Media wordt officieel erkend als leerbedrijf door het SBB. Kort daarna versterkt Julio als stagiair back-end development het Avocado Media team.

September

2018

Een nieuwe stap; van ons kantoor in Amsterdam Zuidoost verhuizen wij met z’n vieren naar de Panamapaar in de Indische Buurt in Amsterdam. Een mooie stap!

Februari

2019

Front-end developer Wiebe begint aan zijn stage bij Avocado Media. De komende maanden werkt hij mee aan verschillende toffe projecten. Welkom!


BEKIJK ONZE

CASES

BEKIJK ONZE

PRODUCTEN