ONZE

CULTUUR

Duidelijk, laagdrempelig, enthousiast en snel schakelend; deze kernwaarden bepalen onze cultuur, zorgen voor fantastische producten én een prettige samenwerking.

ONZE

VISIE

Wij streven ernaar om het ontwikkelen van een website, platform of applicatie op een zo’n soepel mogelijke manier te realiseren. Dit doen wij onder andere door vooraf duidelijke afspraken te maken, goed bereikbaar te zijn en verbeteringen snel door te voeren, wat niet alleen resulteert in prachtige resultaten, maar ook bijdraagt aan een fijne samenwerking voor de lange termijn.

LANGE TERMIJN

We werken graag aan projecten die in beweging zijn. Door het werken aan lange termijn projecten, leren wij onze klant goed kennen, wat je terugziet in onze projecten. We werken volgens de scrum methodiek, waarin wij vasthouden aan sprints van twee weken.

ONDERSCHEID

Een website is het voornaamste uithangbord van ieder bedrijf en visualiseert de identiteit van elke onderneming of startup. Daarom creëren we graag unieke producten. We focussen ons op de ontwikkeling van websites, webshops en platforms die zich onderscheiden.

WERKPROCES

Wij streven naar duidelijke afspraken, snelle en transparante communicatie en een hoge betrokkenheid. Dit streven zorgt ervoor dat we met veel enthousiasme en bereidheid aan ieder project werken. Wij geloven dat een soepel werkproces zorgt voor meer plezier en mooiere producten.

MEET THE AVOCADO

TEAM

Het Avocado Media-team bestaat uit jonge en gemotiveerde professionals. We werken hecht samen aan onze projecten en communiceren snel en duidelijk.

We stellen onszelf graag aan je voor!

MENNO VAN ELSAS

Eigenaar & webdesigner

menno@avocado-media.nl

SEM AMMERLAAN

Eigenaar & full-stack developer

sem@avocado-media.nl

MARVIN ZUIDERHOEK

Eigenaar & designer

marvin@avocado-media.nl

JULIO MEJIA NIVAR

Stagiair back-end developer

julio@avocado-media.nl

ONZE

HOOGTEPUNTEN

We zijn een jong bedrijf met grote ambities. We delen graag enkele hoogtepunten uit ons bestaan.

Februari

2016

Avocado Media wordt opgericht! Met een focus op webdesign en development worden de eerste klanten geholpen en werken we aan onze groei.

April

2017

Namens de Hogeschool van Amsterdam ontvangen wij de ‘Kip met gouden eieren-award’, een halfjaarlijkse prijs die wordt uitgereikt aan succesvolle ondernemingen.

Juli

2017

Naast Marvin en Menno, wordt het Avocado team versterkt met Sem, onze immer gedreven developer. Dit betekent meer ruimte voor mooie projecten!

September

2017

In september trekken wij in onze eerste kantoor in Amsterdam Zuidoost. Een mooie ruimte waarin wij werken aan vele gave projecten en onze groei.

Juli

2018

Meet Taco! (@thepug_taco) Deze knappe mopshond komt het Avocado Media team drie dagen in de week versterken. Je kan al zijn avonturen volgen op Instagram.

Augustus

2018

Avocado Media wordt officieel erkend als leerbedrijf door het SBB. Kort daarna versterkt Julio als stagiair back-end development het Avocado Media team.

September

2018

Een nieuwe stap; van ons kantoor in Amsterdam Zuidoost verhuizen wij met z’n vieren naar de Panamapaar in de Indische Buurt in Amsterdam. Een mooie stap!


BEKIJK ONZE

CASES

BEKIJK ONZE

PRODUCTEN

SAMENWERKEN?

Heb je een idee, vraag of zou je wellicht met ons willen samenwerken?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Menno helpt je graag!

 menno@avocado-media.nl

 020 737 12 65