Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer omdat deze browser niet meer ondersteund wordt. Wij raden aan om over te stappen op Microsoft Edge.

Digitale oplossingen die verbinden

Snelle en stabiele digitale producten

Met ons team van designers en developers werken wij continu aan de ontwikkeling van hoogstaande online platforms en websites.

Onze oplossings­gerichte aanpak

Wij stellen jouw doelstellingen centraal om zo een passend traject uit te stippelen. Zo testen wij eerst met een klikbaar prototype. Of kiezen wij voor een snelle lancering van een MVP. Wat dan ook; wij helpen jou verder met hoogwaardig design en techniek. Zo ben jij klaar voor de toekomst.
Neem contact op

Van concept, via oplevering, naar optimalisatie

Tijdens de ontwikkeling van onze platforms doorlopen wij de volgende vier fasen.
01.

Concept en strategie

De probleemstelling is helder. De uitdaging ook. Maar wat is er mogelijk op digitaal vlak? Hoe kan een online product oplossing bieden en zorgen voor groei en verlichting?
Lees meer over concept en strategie
02.

Design

Tijdens het design proces werken wij toe naar een klikbaar prototype. Wij verzamelen direct feedback. Zo voorkomen wij verrassingen en sturen wij indien nodig bij.
Lees meer over design
03.

Development

Tijdens de technische realisatie bouwen onze developers het design na aan de hand van de nieuwste technieken. Dit zorgt voor een razendsnelle- en stabiele eerste oplevering.
Lees meer over development
04.

Optimalisatie

Optimalisatie vormt de basis voor een succesvol product. Door het analyseren gebruikersdata en feedback, werken wij na de oplevering proactief aan structurele verbeteringen.
Lees meer over optimalisatie

Wij zijn flexibel en transparant

De ontwikkeling van een online product is al complex genoeg. Wij zijn flexibel en transparant. Wij werken in tweewekelijkse sprints, zodat jij altijd weet waar wij staan. Bovendien kunnen wij vroegtijdig testen en, indien nodig, tijdig bijsturen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter
020 737 12 65
Wij zijn bereikbaar
020 737 12 65
info@avocado-media.nl
Op werkdagen van 09:00 tot 17:00
Plan een kennismakingsgesprek
2016 - 2021 | Avocado Media
Scroll down
Back to top