Development

Met strakke code ontwikkelen wij digitale oplossingen. Websites, platformen en webapplicaties voor ondernemingen die klaar zijn voor de volgende stap. Wij ondersteunen je in de juiste richting. Wat jouw uitdaging ook is.

Neem contact op
dev-meetup.jpg

Bij Avocado Media bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij oplossingsgerichte websites voor ondernemingen die klaar zijn voor de volgende stap. Het vertalen van vraagstukken naar online oplossingen, daar zijn wij goed in. Wij bouwen MVP’s om snel te kunnen valideren en complexe platformen die jouw business laten groeien. De ontwikkeling is snel en transparant, en zo communiceren wij ook graag.

Hoogstaande techniek en tools

Voordat onze developers aan de slag gaan met de technische ontwikkeling, ontwikkelen wij bij ieder project eerst een webdesign. Ons development team bouwt het design vervolgens een-op-een na met de nieuwste technieken, zoals de laatste JavaScript frameworks (React, Gatsby.js, Vue.js, Next.js) en Laravel. Dit zorgt voor een razendsnel en stabiel eindresultaat en zorgt voor schaalbaarheid op lange termijn.

Transparantie door sprints

Doordat wij werken aan de hand van de scrum-methodiek, delen wij onze projecten in overzichtelijke sprints van twee weken. Zo blijf jij op de hoogte van de voortgang en kunnen wij, indien nodig, tijdig bijsturen en inspelen op veranderingen. Naast de ontwikkeling van maatwerk websites, zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van online platformen en online portalen.

Wij helpen je met...

 • carlos-muza-hpjSkU2UYSU-unsplash.jpg

  Online platform

  Het ontwikkelen van een online platform die jouw business helpt groeien en klaar stoomt voor de toekomst. Dat is waar wij goed in zijn. Volledig op maat, met de beste technieken. Wij leggen je graag uit wat er bij de ontwikkeling van een online platform komt kijken.

  Meer over online platform
 • taras-shypka-5VM5SHrs_E8-unsplash.jpg

  Website

  Jouw merk de online uitstraling geven die het verdient. Dat kun je aan ons overlaten. Aan de hand van een strak- en transparant proces bouwen wij websites die snel, stabiel en veilig zijn. En natuurlijk volledig op maat.

  Meer over website
 • nordwood-themes-bJjsKbToY34-unsplash.jpg

  Webapplicaties

  Een portaal, intranet of e-learning applicatie als middelpunt van jouw business. Wij bouwen hoogwaardige webapplicaties die verbinden en zorgen voor groei.

  Meer over webapplicaties
 • laptop-2562211_1920.jpg

  Minimum Viable Product bouwen

  Door het ontwikkelen van een MVP kun je jouw product snel valideren en in een vroeg stadium feedback verzamelen van jouw doelgroep.

  Meer over minimum viable product bouwen

Onze opdrachtgevers

 • gemeente-amsterdam-logo.svg
 • thiememeulenhoff-logo.svg
 • kpmg-logo.svg
 • uva-logo.svg

Bekijk onze andere diensten

Plan een kennismaking