Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer omdat deze browser niet meer ondersteund wordt. Wij raden aan om over te stappen op Microsoft Edge.

Avocado Media logo
Avocado Media logo

Digitale oplossingen die verbinden

Development

Tijdens de technische realisatie bouwen onze developers het design na aan de hand van de nieuwste technieken. Dit zorgt voor een razendsnelle- en stabiele eerste oplevering.

Plan een kennismaking

Aan de hand van de nieuwste technieken en hoogstaande designs bouwen wij hoogwaardige websites en online platformen. Stabiele, snelle producten die volledig op maat worden gebouwd en eenvoudig zijn te beheren.

Bij Avocado Media bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij oplossingsgerichte websites voor ondernemingen die klaar zijn voor de volgende stap. Wij zijn gespecialiseerd in het omzetten van vraagstukken naar online oplossingen door te achterhalen waar de (online) groeimogelijkheden liggen. Deze oplossingen komen tot stand door een fijne en duidelijke samenwerking met onze klanten.

Development van maatwerk software bij Avocado Media Amsterdam

Hoogstaande techniek en tools

Voordat onze developers aan de slag gaan met de technische ontwikkeling, ontwikkelen wij bij ieder project eerst een webdesign. Ons development team bouwt het design vervolgens een-op-een na met de nieuwste technieken, zoals de laatste JavaScript frameworks (React, Gatsby.js, Vue.js, Next.js). Dit zorgt voor een razendsnel en stabiel eindresultaat en zorgt voor schaalbaarheid op lange termijn.

Transparantie door sprints

Doordat wij werken aan de hand van de scrum-methodiek, delen wij onze projecten in overzichtelijke sprints van twee weken. Zo blijven onze klanten op de hoogte van de voortgang en kunnen wij, indien nodig, tijdig bijsturen en inspelen op veranderingen. Naast de ontwikkeling van maatwerk websites, zijn wij bij Avocado Media gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van online platformen en online portalen.

Benieuwd hoe wij kunnen helpen met de ontwikkeling van een digitale oplossing? Plan dan hier een persoonlijk kennismakingsgesprek in.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen ?

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Plan een kennismaking

Bekijk onze andere diensten

Strategie en advies

De probleemstelling is helder. De uitdaging ook. Maar wat is er mogelijk op digitaal vlak? Hoe kan een online product oplossing bieden en zorgen voor groei en verlichting?

Design en concept

Tijdens het design proces werken wij toe naar een klikbaar prototype. Wij verzamelen direct feedback. Zo voorkomen wij verrassingen en sturen wij indien nodig bij.

Optimalisatie

Optimalisatie vormt de basis voor een succesvol product. Door het analyseren gebruikersdata en feedback, werken wij na de oplevering proactief aan structurele verbeteringen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter
020 737 12 65
Wij zijn bereikbaar

020 737 12 65

info@avocado-media.nl

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Plan een kennismakingsgesprek

2016 - 2022 | Avocado Media

Scroll down

Back to top