Een online platform in het onderwijs

Het onderwijs in Nederland is aan veel veranderingen en ontwikkelingen onderhevig. Regelmatig worden curricula aangepast binnen hogescholen en universiteiten en ontstaan er nieuwe initiatieven met innovatieve leermethoden. Hoe zorg je ervoor dat deze nieuwe veranderingen zichtbaar worden en draagvlak creëren? Hoe kan een online platform of portal hierbij helpen?

Neem contact op
IMG_7429.jpg

Schaalbare platformen voor het onderwijs

Voor de ontwikkeling van een online platform gebruiken wij hoogstaande design standaarden en de nieuwste technieken. Wij denken in een vroeg stadium mee over de toekomstvisie van het platform. Zo zorgen wij dat er continu nieuwe functionaliteiten kunnen worden toegevoegd die gebruikers écht verlichten en helpen.

Zo ontwikkelden wij voor Stichting Innovatie Economie-Onderwijs een online platform dat economie docenten en leerlingen door het hele land ondersteuning biedt rondom de nieuwe lesmethode die zij op de markt hebben gebracht. Ook verzorgden wij voor ThiemeMeulenhoff de volledige transitie naar twee online vakbladen, en ontwikkelden wij een platform ter bevordering van het leesplezier van de jongste leerlingen.

Benieuwd hoe het proces van de ontwikkeling van een online platform eruit ziet?

Plan een kennismaking