Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer omdat deze browser niet meer ondersteund wordt. Wij raden aan om over te stappen op Microsoft Edge.

Avocado Media logo
Avocado Media logo

Digitale oplossingen die verbinden

kennis

Hoe testen wij onze producten?

Wij testen onze producten uitvoerig op verschillende browsers en devices. Wij leggen uit hoe we dit doen en hoe het proces van testen eruit ziet.

Bij Avocado Media ontwerpen en ontwikkelen wij aan veel verschillende digitale oplossingen. Vooral de technische ontwikkeling kan een tijdrovend traject zijn. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, zorgen wij dat deze ten alle tijden uitvoerig worden getest in de meestgebruikte browsers. Door de toename van het aantal mobiele bezoekers, zorgen wij ook dat onze online platformen en websites volledig responsive worden gebouwd én getest. Voor ons is namelijk niets zo vervelend als functionaliteiten die (net) niet werken. De herkomst van de term 'bugs' in de online wereld is dus goed te begrijpen.

Bugs, hoe ontstaan ze?

Wij doen er alles aan om bugs te voorkomen, maar hoe doen wij dit? Om dit uit te leggen, is het handig om te begrijpen hoe bugs ontstaan. De code van een website of platform wordt continu aangepast of uitgebreid, bijvoorbeeld om nieuwe functionaliteiten te bouwen, aan te passen of om een pagina mooier op te maken. Bij elke aanpassing van de code bestaat dus de kans dat er fouten optreden en de functionaliteiten niet werken zoals ze zouden moeten. Wij werken weliswaar met computers, maar blijven zelf nog steeds mensen... 👨‍💻

Hoe zorgen wij voor een bug-proof website?

Ten eerste zorgen wij te allen tijde voor zogeheten 'code reviews'. Dit houdt in dat elke developer die aanpassingen in de code maakt, altijd zijn code laat controleren door een collega. Zo houden wij onze producten zo stabiel mogelijk. Deze code reviews zorgen voor een hoge code kwaliteit en verkleinen de kans op bugs. Daarnaast leren onze developers veel van elkaars code en worden onze codestandaarden op deze manier gewaarborgd. Win-win dus.

"Het gebruik van code reviews zorgt voor een hoge code kwaliteit en verkleint de kans op bugs."

Testen op alle browsers en devices

Tot slot maken wij gebruik van de testing tool Browserstack. Met Browserstack kunnen wij vanaf één centrale plek onze volledige websites en platforms testen op alle meestgebruikte browsers en devices. Dit doen wij in een testperiode voorafgaand aan de lancering of voordat wij een nieuwe functionaliteit live zetten. De bugs die wij tegenkomen worden automatisch doorgestuurd naar onze developers, die zo direct kunnen werken aan de oplossing hiervan.

Ben jij benieuwd hoe het hele proces van de ontwikkeling van onze producten eruit ziet? Wij leggen het je graag uit.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen ?

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Plan een kennismaking
Geschreven door
Deel dit verhaal

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wij zijn bereikbaar

020 737 12 65

info@avocado-media.nl

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Plan een kennismakingsgesprek

2016 - 2022 | Avocado Media

Scroll down

Back to top