Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer omdat deze browser niet meer ondersteund wordt. Wij raden aan om over te stappen op Microsoft Edge.

Avocado Media logo
Avocado Media logo

Digitale oplossingen die verbinden

Webapplicaties

Een portaal, intranet of e-learning applicatie geeft jouw business extra kracht. Klaar voor de toekomst.

Plan een kennismaking

Naast online platformen ontwikkelen wij ook webapplicaties. Webapplicaties, ook wel web-based applications of simpelweg webapps, zijn interactieve websites die, zoals je gewend bent, via je browser zijn te bezoeken.

Webapps onderscheiden zich van websites door functionaliteiten te ondersteunen die in bijvoorbeeld smartphone apps worden ondersteund. Daarbij zijn ze simpelweg in de browser te gebruiken. Dit zorgt voor een soepele interactie met jouw gebruikers. Daarnaast bouwen wij online portalen, intranets en e-learning platformen.

Online portaal bouwen

Binnen een online portaal wordt verschillende informatie samengebracht en toegankelijk gemaakt. Een verzameling van tools en programma’s waarin jouw gebruiker eenvoudig kan navigeren. Zo kan de ontwikkeling van een klantenportaal een afgeschermde omgeving bieden voor jouw klanten om de gewenste informatie te vinden. De ontwikkeling van een bedrijfsportaal kan jouw werknemers een beveiligde plek bieden om bedrijfsinformatie op te vragen.

Ieder online portaal bestaat minimaal uit de volgende functionaliteiten:

  • Registratiemogelijkheid
  • Mogelijkheid om de inhoud te beheren
  • Gepersonaliseerd aanbod van content
  • Toegang tot meerdere tools
  • Zoekfunctie voor het vinden van de juiste informatie

Intranet bouwen

Om interne informatie en nieuws te delen en communicatie te bevorderen, kan de ontwikkeling van een intranet uitkomst bieden. Dit is een besloten omgeving waar bijvoorbeeld inzicht gegeven kan worden in agenda’s, activiteiten en met elkaar gecommuniceerd kan worden. Ook is het mogelijk om (een onderdeel van) het intranet toegankelijk te maken voor klanten of leveranciers. Dan spreken wij van een extranet.

E-learning platform bouwen

Een e-learning platform is een plek waar jij jouw cursussen en informatieve video’s kan delen met jouw doelgroep. Door de koppeling van een Learning Management System (LMS) kun jij zelf eenvoudig cursussen aanmaken en aanpassen. Zo ben jij altijd flexibel. Gebruikers kunnen online betalen. Jij kunt gebruikers beheren, de voortgang bijhouden en bovenal tijd overhouden voor jouw core business. Zo wordt jouw bedrijf ook online succesvol.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen ?

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Plan een kennismaking
Lequ
Leesbevordering voor jongeren in het basisonderwijs
MuseumGoed
Een nieuw leven voor gebruikte museum artikelen
ThiemeMeulenhoff
Online vakbladen voor leerkrachten en leerlingen

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter
020 737 12 65
Wij zijn bereikbaar

020 737 12 65

info@avocado-media.nl

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Plan een kennismakingsgesprek

2016 - 2022 | Avocado Media

Scroll down

Back to top