Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer omdat deze browser niet meer ondersteund wordt. Wij raden aan om over te stappen op Microsoft Edge.

Avocado Media logo
Avocado Media logo

Digitale oplossingen die verbinden

Webdesign

Door middel van hoogwaardige designs werken wij aan de basis van jouw digitale product. 

Plan een kennismaking

Een hoogwaardig webdesign dient als fundering voor de uiteindelijke ontwikkeling van jouw website of online platform. Wij leggen graag uit hoe we kunnen helpen met de ontwikkeling van een nieuw webdesign.

UX/UI design

Het proces van de ontwikkeling van onze websites en platformen begint met een op maat gemaakt design. Wij beginnen met het uitwerken van de user experience (UX) en de user interface (UI). Dit resulteert in de wireframes (ofwel de schetsen) van het product. Hiermee wordt de structuur bepaald en kunnen wij snel feedback verwerken van jou en jouw doelgroep. 

Het visuele ontwerp

Na de wireframes gaat ons design team aan de slag met het visuele design. Middels periodieke demo's leveren wij hier elke sprint een onderdeel van op en verwerken wij de verzamelde feedback. Hiervoor gebruiken wij de richtlijnen van Atomic Design, een methode die ervoor zorgt dat onze designs herkenbaar zijn, efficiënt kunnen ontwikkelen en goed kunnen samenwerken. Ook zorgen wij voor een responsive design. Zo wordt jouw product op alle devices perfect weergegeven.

Hoogstaand design

Wij designen in Figma; een geweldige design tool die de samenwerking tussen onze designers en developers stimuleert. Aan de hand van duidelijke afspraken en tussentijdse feedback werken wij gericht en efficiënt toe naar oplossingsgerichte online producten. Onze designs worden opgeleverd aan de hand van verschillende correctieronden. Hierdoor kunnen wij gericht toewerken naar een fantastisch eindproduct.

Door onze gestructureerde en efficiënte aanpak, designen en ontwikkelen wij verschillende digitale oplossingen, zoals bijvoorbeeld platformen in het onderwijs.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen ?

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Plan een kennismaking
ThiemeMeulenhoff
Online vakbladen voor leerkrachten en leerlingen
PLYGRND.city
Online impact voor een betere buurt
KPMG Sofy Suite
Hoogstaande website met de nieuwste technieken

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter
020 737 12 65
Wij zijn bereikbaar

020 737 12 65

info@avocado-media.nl

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Plan een kennismakingsgesprek

2016 - 2022 | Avocado Media

Scroll down

Back to top