Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer omdat deze browser niet meer ondersteund wordt. Wij raden aan om over te stappen op Microsoft Edge.

Avocado Media logo
Avocado Media logo

Digitale oplossingen die verbinden

Websites

Met een hoogstaande website haal jij jouw klanten over de streep. Snel, stabiel, veilig en volledig op maat.

Plan een kennismaking

Met de nieuwste technieken en hoogstaande designs bouwen wij hoogwaardige websites. Snel, stabiel, volledig op maat en eenvoudig te beheren. Wij zijn gespecialiseerd in het omzetten van vraagstukken naar online oplossingen door te achterhalen waar de (online) groeimogelijkheden liggen. Deze oplossingen komen tot stand door een fijne en duidelijke samenwerking met onze klanten.

Website met de nieuwste technieken

Voordat onze developers aan de slag gaan met de technische ontwikkeling, ontwikkelen wij bij ieder project eerst een webdesign. Ons development team bouwt het design vervolgens een-op-een na met de nieuwste technieken, zoals de laatste JavaScript frameworks (React, Gatsby.js, Vue.js, Next.js). Dit zorgt voor een razendsnel- en stabiel eindresultaat en voor schaalbaarheid op lange termijn.

API koppelingen met externe tools

Natuurlijk hoeven niet alle functionaliteiten opnieuw ontwikkeld te worden. Wij denken mee over de koppeling van slimme tools die jouw product beter maken. Misschien beheer je jouw gebruikers al in een CRM, of verstuur je nieuwsbrieven vanaf een centrale plek. API koppelingen bieden hiervoor een perfecte oplossing.

Website met een eenvoudig CMS

Om jou de mogelijkheid te geven om zelf content te beheren, koppelen we een op maat gemaakt Content Management System (CMS) aan jouw product. Hierbij kiezen wij voor voor het supersnelle CMS Twill, of voor WordPress. Het CMS bouwen wij volledig op maat. Dit biedt de volgende voordelen:

- Het bevordert de snelheid van de website. Dit bereiken wij door veel aandacht te schenken aan hoogwaardige code standaarden en de schaalbaarheid hiervan. Niet alleen de laadtijd wordt hierdoor sneller, maar ook kan de website beter geïndexeerd worden door Google,

- Door het bouwen van een op maat gemaakt CMS is de content op de website eenvoudig te beheren door onze klanten,

- Het geeft ons vrijheid in het bouwen van alle designs en functionaliteiten. Dit zorgt voor unieke online producten met functionaliteiten die echt iets oplossen,

- Een maatwerk website en CMS is gemakkelijk uitbreidbaar. Zo kunnen wij vanaf de start al rekening houden met bepaalde functionaliteiten of pagina’s die later gebouwd moeten worden.

Transparantie door sprints

Doordat wij werken aan de hand van de scrum-methodiek, delen wij onze projecten in overzichtelijke sprints van twee weken. Zo blijven onze klanten op de hoogte van de voortgang en kunnen wij, indien nodig, tijdig bijsturen en inspelen op veranderingen. Naast de ontwikkeling van maatwerk websites, zijn wij bij Avocado Media gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van online platformen en online portals.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen ?

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Plan een kennismaking
PLYGRND.city
Online impact voor een betere buurt
KPMG Sofy Suite
Hoogstaande website met de nieuwste technieken
SIEO
Platform voor innovatieve economie methode

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter
020 737 12 65
Wij zijn bereikbaar

020 737 12 65

info@avocado-media.nl

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Plan een kennismakingsgesprek

2016 - 2022 | Avocado Media

Scroll down

Back to top