Hoogstaande website met de nieuwste technieken

KPMG Sofy Suite is een digitaal platform met diverse producten, die organisaties ondersteunen bij systeem- en proces transformaties en risicobeheersing. Lees hoe wij hen hielpen aan hun nieuwe website.

header-solutions-kpmg-sofy.jpg
header-solutions-kpmg-sofy.jpg

Hoe zetten wij het nieuwe design van KPMG Sofy Suite om naar een technisch hoogstaande website?

Over KPMG Sofy Suite

Middels een breed aantal categorieën en oplossingen helpt KPMG Sofy Suite haar klanten met hun specifieke uitdagingen. Om een duidelijk overzicht te geven van de voordelen van het platform en de verschillende oplossingen die KPMG Sofy Suite aanbiedt, vroegen ze ons om het nieuwe design om te bouwen naar een technisch hoogwaardige website.

Momenteel zijn wij bezig met een re-branding en nieuwe website voor KPMG Sofy Suite.

design-branding-kpmg-2.png

Wat hebben wij gedaan?

De website hebben wij gebouwd in Gatsby, een JavaScript framework gebaseerd op React. De keuze voor deze techniek heeft geresulteerd in een enorm lage laadtijd en soepele gebruikerservaring. Daarbij hebben we de website gekoppeld aan een volledig op maat gemaakt CMS, waarin blogs kunnen worden geschreven en er eenvoudig aanpassingen aan de content te doen zijn. Ook is de volledige website meertalig gemaakt en zijn de vertalingen vanuit het CMS te beheren. Uiteraard is de website volledig responsive gebouwd.

Door rekening te hebben gehouden met de schaalbaarheid van de website, zijn er ook gemakkelijk nieuwe categorieën en oplossingen toe te voegen. Een koppeling met Salesforce zorgt ervoor dat de binnenkomende aanvragen direct worden ingeschoten in het CRM.

design-mobile-kpmg-2.png

Onze aanpak

Voor de start van de technische realisatie van de website, hebben wij alle wensen van de beheerders in kaart gebracht. Zo hebben wij gekozen voor het juiste CMS. Vervolgens hebben wij de keuze voor het front-end framework gemaakt; Gatsby. De nieuwe website hebben wij tot slot in enkele sprints weten te realiseren.

website-mobile-kpmg.png
website-tablet-kpmg.png
Door de frontend te bouwen in het moderne JavaScript framework Gatsby hebben we een supersnelle en hoogstaande website ontwikkeld.

Sem Ammerlaan

Lead developerPartner

Scroll verder

header-hoodlab-plygrnd-2.jpg

Volgende case

PLYGRND.city

Plan een kennismaking