Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer omdat deze browser niet meer ondersteund wordt. Wij raden aan om over te stappen op Microsoft Edge.

Avocado Media logo
Avocado Media logo

Digitale oplossingen die verbinden

Onze digitale oplossingen

PLYGRND.city

Online impact voor een betere buurt

PLYGRND.city richt zich op stedelijke ontwikkeling middels actieonderzoek. Door het inzetten van verschillende producten ondervindt PLYGRND wat er speelt in de stad en onder haar buurtbewoners.

Energiebox

Webapplicatie voor energiebewust wonen in heel Nederland

Energiebox streeft naar energiezuinig wonen in heel Nederland. Om gemeenten, inwoners en huiseigenaren bewuster te maken van hun energiegebruik, werken wij aan de continue doorontwikkeling van de Energiebox applicatie.

KPMG Sofy Suite

Hoogstaande website met de nieuwste technieken

KPMG Sofy Suite is een digitaal platform met diverse producten, die organisaties ondersteunen bij systeem- en proces transformaties en risicobeheersing. Lees hoe wij hen hielpen aan hun nieuwe website.

Lequ

Leesbevordering voor jongeren in het basisonderwijs

Nederlandse jongeren lezen minder vaak en met minder plezier. Lequ helpt hen bij de ontdekkingstocht naar hun favoriete leessmaak. Met een online platform en een tijdschrift biedt Lequ de leukste leestips, strips en boeken die je doen voelen als een kind in een boekwinkel.

MuseumGoed

Een nieuw leven voor gebruikte museum artikelen

Door het opslaan en verhuren van tentoonstellingsartikelen zorgt MuseumGoed voor circulariteit in de culturele sector. Wij ontwikkelden een nieuw, hoogwaardig platform.

ThiemeMeulenhoff

Online vakbladen voor leerkrachten en leerlingen

Voor leerkrachten in het basisonderwijs zijn de online platforms van HJK en JSW hét middel om vakkennis op te doen op het gebied van onderwijs en opvoeding.

Foolab

Platform voor medisch personeel in de zorg

Voor Foolab ontwikkelden wij een platform gericht op het creëren van relevante werkervaring voor tandheelkunde studenten en het opvullen van werknemersverzuim bij tandartspraktijken.

SIEO

Platform voor innovatieve economie methode

Stichting Innovatie Economie-Onderwijs (SIEO) streeft naar het verbeteren van het economie onderwijs. Hiervoor ontwikkelen zij keuzekaternen en een nieuwe economiemethode.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter
020 737 12 65
Wij zijn bereikbaar

020 737 12 65

info@avocado-media.nl

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Plan een kennismakingsgesprek

2016 - 2022 | Avocado Media

Scroll down

Back to top