Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer omdat deze browser niet meer ondersteund wordt. Wij raden aan om over te stappen op Microsoft Edge.

Digitale oplossingen die verbinden

Onze digitale oplossingen

PLYGRND.city

Online impact voor een betere buurt

PLYGRND.city richt zich op stedelijke ontwikkeling middels actieonderzoek. Door het inzetten van verschillende producten ondervindt PLYGRND wat er speelt in de stad en onder haar buurtbewoners.
Lees meer over PLYGRND.city
KPMG Sofy Suite

Hoogstaande website met de nieuwste technieken

KPMG Sofy Suite is een digitaal platform met diverse producten, die organisaties ondersteunen bij systeem- en proces transformaties en risicobeheersing. Lees hoe wij hen hielpen aan hun nieuwe website.
Lees meer over KPMG Sofy Suite
Lequ

Leesbevordering voor jongeren in het basisonderwijs

Nederlandse jongeren lezen minder vaak en met minder plezier. Lequ helpt hen bij de ontdekkingstocht naar hun favoriete leessmaak. Middels een online platform en een tijdschrift biedt Lequ de leukste leestips, strips en boeken die je doen voelen als een kind in een boekwinkel.
Lees meer over Lequ
MuseumGoed

Een nieuw leven voor gebruikte museum artikelen

Door het opslaan en verhuren van tentoonstellingsartikelen zorgt MuseumGoed voor circulariteit in de culturele sector. Wij ontwikkelden een nieuw, hoogwaardig platform.
Lees meer over MuseumGoed
ThiemeMeulenhoff

Online vakbladen voor leerkrachten en leerlingen

Voor leerkrachten in het basisonderwijs zijn de online platforms van HJK en JSW hét middel om vakkennis op te doen op het gebied van onderwijs en opvoeding.
Lees meer over ThiemeMeulenhoff
Foolab

Platform voor medisch personeel in de zorg

Voor Foolab ontwikkelden wij een platform gericht op het creëren van relevante werkervaring voor tandheelkunde studenten en het opvullen van werknemersverzuim bij tandartspraktijken.
Lees meer over Foolab
SIEO

Platform voor innovatieve economie methode

Stichting Innovatie Economie-Onderwijs (SIEO) streeft naar het verbeteren van het economie onderwijs. Hiervoor ontwikkelen zij keuzekaternen en een nieuwe economiemethode.
Lees meer over SIEO

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter
020 737 12 65
Wij zijn bereikbaar
020 737 12 65
info@avocado-media.nl
Op werkdagen van 09:00 tot 17:00
Plan een kennismakingsgesprek
2016 - 2021 | Avocado Media
Scroll down
Back to top