ELLA HELPT BIJ ONGELUKKEN 

ELLA HELPT

Ella Helpt particulieren, bedrijven en verzekeraars die betrokken zijn bij ongelukken en letselschade en zorgt dat iedereen krijgt waar hij recht op heeft.

“Hoe brengen wij de diensten van Ella Helpt, en de verschillende doelgroepen die zij aanspreken, duidelijk in beeld?”

Home > Cases > Ella Helpt

UITDAGING

Ella Helpt werkt aan oplossingen die zij kunnen bieden aan particulieren, bedrijven en verzekeraars die betrokken zijn bij ongelukken en letselschade, waarbij transparantie en persoonlijke aandacht centraal staan. Door de grote hoeveelheid schadeklachten die zij behandelen, en de verschillende doelgroepen die zij hierin begeleiden, was het zaak om deze verschillende diensten en doelgroepen duidelijk in beeld te brengen.

Producten

Website
Logo en huisstijl
Hosting

Tools

WordPress

Bouwjaar

2018
2,5 sprint

OPLOSSING

We zijn gekomen tot een eindresultaat waar een overzichtelijke driedeling is gemaakt van de drie doelgroepen die Ella Helpt aanspreekt, alledrie opgedeeld in nog eens drie subpagina’s. Centraal staat de persoonlijke aandacht en transparantie, waarbij de drempel tot het opnemen van contact via de website zo laag mogelijk dient te liggen. Net als ieder project hebben wij gezorgd dat de website volledig responsive is gebouwd, dus geoptimaliseerd voor ieder device.

Voordat wij aan de slag zijn gegaan met het design van de website, hebben wij het logo ontworpen en de huisstijl van de website bepaald.

PROJECT WERKWIJZE

Ella Helpt werkt met een breed team van specialisten aan een groot aantal disciplines. Om duidelijk in beeld te krijgen wat de doelstelling van hun nieuwe website zou moeten worden, hebben we een scrum-sessie georganiseerd nadat wij de wireframes hebben uitgewerkt. Zo zijn wij samen met de opdrachtgever door de eerste grove opzet heengegaan en hebben we gericht sturing kunnen geven aan de indeling van de website.

MEER CASES