DE BESTE PLEK VOOR KWALITATIEF UX ONDERZOEK

Happy Labs

Happy Labs biedt geavanceerde onderzoeksruimtes voor kwalitatief UX onderzoek.

“Hoe bouwen wij het design van Happy Labs om naar een snelle WordPress website?”

Home > Cases > Happy Labs

UITDAGING

De UX labs van Happy Labs zijn ingericht om verschillende online producten te testen op het gebied van user experience. Het panel van meer dan 7.000 respondenten geven de klanten de zekerheid dat betrouwbare inzichten opgehaald kunnen worden en er gericht gewerkt kan worden naar de juiste oplossing.

Door de groei van het aantal aanvragen en het openen van de nieuwe locatie in Den Haag, was het voor Happy Labs tijd voor de doorontwikkeling van de website. Het nieuwe design is intern ontworpen en de wens was dat deze één-op-één omgebouwd zou worden naar een WordPress website. Naast een volledig responsive- en tweetalige website, was het wenselijk om de website zelf te kunnen onderhouden op het gebied van content.

Producten

Website

Tools

WordPress

Bouwjaar

2018
1 sprint

OPLOSSING

In samenwerking met Happy Labs zijn we gekomen tot een strakke en snelle WordPress website. We hebben goed in kaart gebracht welke mogelijkheden er aangeboden worden aan de klant en op welke locaties Happy Labs te bezoeken is. Via het aanmeldformulier is er eenvoudig een lab te reserveren.

PROJECT WERKWIJZE

Voor Happy Labs was er geen beter moment om de nieuwe website te lanceren dan op World Usability Day 2018. Door de strakke deadline hebben we vooraf een duidelijke planning gemaakt wat betreft het aanleveren van de content en het aanleveren van het design. De nieuwe website is vervolgens door ons binnen 1 sprint ontwikkeld en opgeleverd.

MEER CASES