Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer omdat deze browser niet meer ondersteund wordt. Wij raden aan om over te stappen op Microsoft Edge.

Avocado Media logo
Avocado Media logo

Digitale oplossingen die verbinden

Een online portal bouwen

Wij ontwikkelen maatwerk portalen. Online omgevingen aan de hand van hoogstaand webdesign en de nieuwste technieken. Zo is jouw business klaar voor de volgende stap.

Plan een kennismaking
""Wij bouwen onze portalen zo dat deze te allen tijde kunnen worden doorontwikkeld en geoptimaliseerd.""

Een online portal, of portaal, is een webapplicatie dat ervoor zorgt dat jij met jouw onderneming efficiënter kunt werken. Dat kan aan de ene kant een intern portal zijn, waarbij er achter een beveiligde inlog toegang is voor jouw werknemers (intranet). Aan de andere kant kan er binnen het intranet een beveiligde omgeving gebouwd worden waarbij er ook (gedeeltelijke) toegang is voor jouw klanten of partners (extranet).

Via een online portal kunnen werknemers met elkaar communiceren en kan eenvoudig informatie gedeeld worden. Daarnaast is het mogelijk om een API koppeling te maken met tools en applicaties die op dit moment al worden gebruikt binnen jouw onderneming, zoals een CRM, administratiesysteem of urenregistratie. Ook kunnen wij zelf een API maken. Zo wordt het portaal volledig op maat gebouwd en kun je gewoon de vertrouwde programma’s blijven gebruiken.

Online portal bouwen met de nieuwste technieken
Online portal bouwen met de nieuwste technieken

Gestroomlijnd werken met een online portaal

Het ontwikkelen van een online portal moet boven alles zorgen voor een gestroomlijnd werkproces. Om dit te realiseren, werken wij het huidige werkproces uit en beslissen we gezamenlijk welke processen kunnen worden geautomatiseerd en zo de gebruikers kunnen verlichten. Daarnaast zullen wij het portaal koppelen aan een gebruiksvriendelijk CMS. Zo kan er gemakkelijk nieuwe content worden geplaatst.

Het proces van de ontwikkeling van een portaal doen wij aan de hand van de Scrum Methodiek, waarin wij stapsgewijs toewerken naar het gewenste eindresultaat. Naast het bouwen van online portals zijn wij ook gespecialiseerd in het bouwen van online platformen.

Doorontwikkeling van een online portal

Net als de ontwikkeling van alle digitale producten, is de lancering de eerste stap. De lancering is een uitgelezen moment om het gebruik hiervan te analyseren. Om feedback te vergaren en nieuwe inzichten op te doen. Wij houden lange termijn doelstellingen vanaf het begin voor ogen. Zo kunnen wij tijdig advies geven over de te nemen stappen. Misschien is het tijd om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen, of bestaande functionaliteiten aan te passen. Wij ondersteunen in het gehele traject om van jouw online portaal gezamenlijk een succes te maken.

Benieuwd hoe wij kunnen helpen met de ontwikkeling van een online portal? Neem contact met ons op.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen ?

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Plan een kennismaking
PLYGRND.city
Online impact voor een betere buurt
SIEO
Platform voor innovatieve economie methode
MuseumGoed
Een nieuw leven voor gebruikte museum artikelen

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter
020 737 12 65
Wij zijn bereikbaar

020 737 12 65

info@avocado-media.nl

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Plan een kennismakingsgesprek

2016 - 2022 | Avocado Media

Scroll down

Back to top