Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer omdat deze browser niet meer ondersteund wordt. Wij raden aan om over te stappen op Microsoft Edge.

Avocado Media logo
Avocado Media logo

Digitale oplossingen die verbinden

Optimalisatie

Optimalisatie vormt de basis voor een succesvol product. Door het analyseren gebruikersdata en feedback, werken wij na de oplevering proactief aan structurele verbeteringen.

Plan een kennismaking

Na de oplevering werken wij proactief aan structurele verbeteringen. Hiervoor kijken wij naar gebruikersdata en feedback. Optimalisatie zorgt voor onderbouwde-, succesvolle producten.

Optimalisatie websites, online platformen en webapplicaties

Data analyse en gebruikersfeedback

De lancering van het project is de eerste stap voor een succesvol product. Om data van het gebruik te kunnen analyseren, zullen wij zorgen dat de website goed meetbaar wordt. Dit doen wij door doelen binnen Google Analytics op te stellen. Middels een periodiek adviesrapport geven wij inzicht in de resultaten en denken wij gericht mee in de optimalisatie.

Een van de meest efficiënte manieren van feedback ophalen, is om met de doelgroep om tafel te gaan. Door te analyseren wat hun ervaringen zijn en waar zij tegenaan lopen, kunnen wij goed onderbouwde nieuwe functionaliteiten ontwikkelen of bestaande functionaliteiten verbeteren.

Versiebeheer & doorontwikkeling

Wij gebruiken Gitlab voor het versiebeheer van onze code. Zo kunnen wij op ieder moment voorgaande versies van onze code inzien. Versiebeheer zorgt voor overzichtelijke code die wij goed kunnen doorontwikkelen. 

Monitoring & onderhoud

Naast optimalisatie verzorgen wij ook het onderhoud van onze projecten. Wij monitoren continu om te zorgen dat jouw website, platform of webapplicatie altijd veilig online staat en klaar is voor de toekomst. 

Bij Avocado Media werken wij met een sterk team van designers en developers aan de ontwikkeling van oplossingsgerichte websites en online platformen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen ?

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Plan een kennismaking

Bekijk onze andere diensten

Strategie en advies

De probleemstelling is helder. De uitdaging ook. Maar wat is er mogelijk op digitaal vlak? Hoe kan een online product oplossing bieden en zorgen voor groei en verlichting?

Design en concept

Tijdens het design proces werken wij toe naar een klikbaar prototype. Wij verzamelen direct feedback. Zo voorkomen wij verrassingen en sturen wij indien nodig bij.

Development

Tijdens de technische realisatie bouwen onze developers het design na aan de hand van de nieuwste technieken. Dit zorgt voor een razendsnelle- en stabiele eerste oplevering.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter
020 737 12 65
Wij zijn bereikbaar

020 737 12 65

info@avocado-media.nl

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Plan een kennismakingsgesprek

2016 - 2022 | Avocado Media

Scroll down

Back to top