Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer omdat deze browser niet meer ondersteund wordt. Wij raden aan om over te stappen op Microsoft Edge.

Avocado Media logo
Avocado Media logo

Digitale oplossingen die verbinden

Een online platform bouwen

Met de nieuwste technieken bouwen wij maatwerk platformen die verbinden en oplossen.

Plan een kennismaking

Avocado Media ontwikkelt digitale oplossingen. Onze online platformen bouwen wij aan de hand van hoogwaardige design standaarden en de nieuwste technieken. Wij leggen je graag uit wat er bij de ontwikkeling van een online platform komt kijken.

Hoe wij onze online platformen bouwen

Voor de ontwikkeling van een online platform doorlopen wij vier fasen, namelijk de conceptfase, de designfase, de technische ontwikkeling en de doorontwikkeling en optimalisatie. Tijdens de conceptfase brengen wij de doelstellingen in kaart en denken wij gericht mee over de rol van een online platform hierin. We denken na over de functionaliteiten, huisstijl en profilering. Aan de hand hiervan ontwerpen wij het volledige platform aan de hand van wireframes en een visueel design. Zodra jij tevreden bent over het design, dragen wij dit over naar onze developers en wordt het platform technisch gerealiseerd.

"Onze online platformen worden volledig op maat gebouwd met de nieuwste technieken. Dit zorgt voor een hoogwaardig eindresultaat dat klaar is voor de toekomst."
Digitale oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn. Websites, online platformen en webapplicaties
Digitale oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn. Websites, online platformen en webapplicaties

Techniek van een online platform

Er zijn verschillende technieken beschikbaar en bij ieder project kijken wij naar de beste keuze. De frontend van onze platformen en applicaties bouwen wij veelal in React, een JavaScript framework dat in 2013 is ontwikkeld door Facebook en sindsdien snel is omarmd door onder andere Netflix, Yahoo en Airbnb. De reden dat wij kiezen om met React te werken, is voornamelijk de snelheid. Doordat de pagina’s asynchroon worden ingeladen, treedt er tijdens het openen van een nieuwe pagina geen laadtijd meer op. Dit zorgt voor een zeer vriendelijke en supersnelle gebruikservaring.

De backend bouwen wij in Laravel en hieraan koppelen wij veelal Twill, Prismic of WordPress als CMS. Hierdoor kun jij als beheerder van het platform alle gewenste data inzien en eenvoudig aanpassingen doen aan de content of nieuwe content toevoegen.

Optimalisatie en doorontwikkeling van een online platform

Na de lancering van (de eerste versie van) het platform, krijgen wij inzichtelijk hoe het platform gebruikt wordt en wat de feedback van de gebruikers is. Wij adviseren hoe we op basis van deze data gericht kunnen optimaliseren en doorontwikkelen. Een online platform is dus dynamisch en constant in ontwikkeling. Door vanaf het eerste moment rekening te houden met de schaalbaarheid en groei, komt niemand op een later moment voor onnodige uitdagingen te staan.

Voor interne bedrijfs- en klantcommunicatie bouwen wij ook online portals. Wij hebben ruime ervaring met de ontwikkeling van platformen voor het onderwijs.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen ?

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Plan een kennismaking
MuseumGoed
Een nieuw leven voor gebruikte museum artikelen
PLYGRND.city
Online impact voor een betere buurt
Lequ
Leesbevordering voor jongeren in het basisonderwijs

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter
020 737 12 65
Wij zijn bereikbaar

020 737 12 65

info@avocado-media.nl

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Plan een kennismakingsgesprek

2016 - 2022 | Avocado Media

Scroll down

Back to top